Rabattavtale klubb & lag!


Precision Sport Norge leverer utstyr fra den ledende og største aktøren i England innen spesialisert treningsutstyr - PRECISION! Vi har en bred og solid kolleksjon med spesiell fokus på fotball, som de fleste andre aktører sjeldent kan matche - og vårt mål er å tilby bredden utstyr som tidligere kun har vært tilgjengelig for eliten, til gunstige priser og rabatter (alle priser i nettbutikken er før klubbens rabatt).


Uforpliktende avtale
Vi tilbyr klubb og lag en uforpliktende avtale med svært gunstige rabatter. Gjør klubben eller laget en skriftlig avtale med oss, kan en handle når behovet er til stede med en god, fast rabatt uavhengig av kjøpsforpliktelser eller volumuttak! Er klubben eller laget låst til en annen hovedavtale innen utstyr, kan en forholde seg til denne avtalen og tar kun ut utstyr som ikke er i konkurranse med annen avtale.

"Vi tilbyr uansett alltid samme gode rabatt!"

Vinn, vinn situasjon
Ingen forpliktelser og gode rabatter, er en gunstig situasjon for klubber og lag som ønsker et bredt vareutvalg, god tilgjengelighet og gunstige tilbud når behovet er til stede. Klubben og laget står fritt til å handle med oss eller velge et annet tilbud. Alt vi krever i bytte mot en god, fast rabatt er en enkel avtale som regulerer rabatten, bestillings-metode, leveranse- og betalingsvilkår.

One Stop Shop
Vi vil at handelen skal være enkel for kunden, uten stresset med å shoppe rundt og jage gode rabatter hver eneste gang en skal handle. Vi tilbyr det meste av denne type spesialisert treningsutstyr på ett og samme sted - og alltid med den samme gode rabatten!

Hvis dette er noe for din klubb eller ditt lag, ta kontakt for mer informasjon! 

 


Team Precision Sport